Om oss

Velkommen til JS mekaniske.

JS Mekaniske startet opp i 2008 og holder til på Nordre Nesodden, en kort tur unna Oslo. Vårt hovedområde er metallbearbeiding med stor spennvidde i våre oppdrag. Herunder dreiing, fresing, boring og sveising, og utfører de fleste typer produksjonsoppgaver og reparasjoner, både små og store oppdrag.

Erfaring gjennom flere år har gitt oss kompetanse innen:

  • Konstruksjon/Prosjektgjennomføring:
  • Sveising: Bedriften har utarbeidet egne sveiseprosedyrer (WPQ og WPS) som er godkjent av flere kunder og godkjenningsinstanser. Vi har sertifiserte sveisere innen tig, rørtråd og pinnesveising. Vårt hovedområde er syrefast og aluminium, men vi tilbyr også sertifisert sveising innen syrefast, duplex, titan, aluminium og svartstål. Rør, struktur, rekkverk er bare noe av det vi kan bistå med.
  • Maskinering: De senere årene er det investert i fres og dreibenk som gjør oss i stand til å utføre enklere maskineringsjobber. Ved store serier og avanserte konstruksjoner maskinerer vi eksternt i styrte maskiner.
  • Tynnplate: Ved større serier

Vi har samarbeid med en rekke kvalitetsbeviste underleverandører som bistår oss om vi har behov for laserskæring, vannskjæring, overflatebehandling, lakkering, testing, NDT etc. Dette, kombinert med punktene over, gjør oss kapable til å ta prosjekter fra tegnebrettet til ferdig leveranse.

JS Mekaniske Verksted satser videre på å utvikle sitt kvalitetssystem med tanke på ISO 9001 og sertifisering. Dette er en krevende prosess som vi ser på som viktig for å kunne gi våre kunder en best mulig tjeneste.